• DK
  • GB

Om Os

Hestengen Dressage drives af Trude Hestengen, som brænder for at uddanne og arbejde med dressurheste.
Jeg går meget op i hestens ve og vel, hvilket også afspejler sig på Tystoftegård, hvor der er forsøgt at skabe de bedste og sikreste rammer for både heste og ryttere.

Trude Hestengen

Jeg er 37 år gammel og kommer oprindeligt fra Norge. Jeg har redet dressur på landsplan siden jeg var ponyrytter, og har deltaget ved fem Nordiske Mesterskaber og to Europamesterskaber som pony, junior og ungrytter, samt WEG, EM, World Cup og Nordisk Mesterskab som senior.

Jeg har uddannet tre heste op til international Grand Prix:
- Lope N
- Le Mont-H (tidligere Blue Hors Le Mont-H)
- Tobajo Pik Disney

Disney, som var min bedste Grand Prix-hest, har jeg uddannet fra han var fire år, og vi har deltaget i Unghest-VM, Scandinavian Open i Falsterbo og DRF´s championat for ungheste.
I 2014 fik vi vores internationale gennembrud med bronze i Nordisk Mesterskab, internationale GP-placeringer i Falsterbo, deltagelse i WEG i Frankrig og World Cup-debut. I 2015 fik vi sølv ved Nordisk Mesterskab, placeringer i 4 og 5-stjernet Grand Prix, deltog i EM i Aachen og opnåede en 58.plads på verdensranglisten.

Jeg har tidligere arbejdet med heste på Blue Hors og i Californien, USA, hvor jeg fik god erfaring i at håndtere hingste og ride ungheste.